Vi hjælper dig med at transformere din organisation
og vi lover dig – det bliver et eventyr!

om

Vi transformer - sammen

Vi hjælper vores kunder med at transformere på højeste niveau ved at arbejde holistisk over hele spektret fra etablering af vision og kompetencer over design af aktiviteter til at implementere og få det til at virke i hverdagen. 

 

Den eneste måde at gøre det på er at skræddersy vores ydelser og finjustere dem til de konkrete og komplekse realiteter, vores kunder står i.

For os er det lige så vigtigt at arbejde med tankegangen og kulturen i organisationen som adfærden og systemerne. 

 

Intet af vores arbejde er nogensinde hyldevarer for vi ved, at for at lykkedes med transformation skal vi hele vejen rundt - sammen med vores kunder.

 

Det er det, det betyder, når vi siger:

Vi transformerer. Sammen.

0-3_edited.jpg

LISBETH ENSLEV DYBDAHL

HR-DIRECTOR

REALDANIA 

Vi kom ind til kernen af hvordan vi yder meningsfulde bidrag både for os selv og som organisationer til bæredygtig udvikling.
IMG_5146.heic

efteruddannelse
Hvordan designer og leder du transformation af din organisation

Vi ser vores kunder som som tætte samarbejdspartnere og løsningernes succes som vores fælles mål. Vores fornemeste mål er sammmen at skabe bæredygtige og væredygtige organisationer, der er i stand til at navigere i konstant transformation. 

 

Og på grund af dette har vi de sidste 20 år været heldige nok til at arbejde med fremsynede organisationer og deres interessenter - mennesker, der er villige til at udvikle opfindsomme, strategiske svar, og som tør gøre det i en tid, der som aldrig før kalder på transformation.

 

Det er det, vi mener, når vi siger: 

Transformative organisationer.

Vi designer transformative organisationer

 

Siden ViaDesign startede i 2001 har vi hjulpet mere end 100 organisationer med reelt at forstå deres brugere og bruge denne indsigt til at udvikle ​​meningsfulde produkter og services.

 

I takt med at designtænkning har udviklet sig fra at være en ekstern ydelse til at blive en intern forretningskritisk kompetence, har omfanget og dybden af ​​vores ydelser udviklet sig tilsvarende.

 

ViaDesign bliver i stigende grad involveret i hjertet af vores kunders organisationer for at etablere en kapacitet til at arbejde i konstant transformation. 

Med dette skift arbejder vi lige så meget med ledelsens mindset og adfærd som organisationens kultur og systemer.

Ida_hvid.jpg
partner

Ida Vesterdal​

Ida er en betroet rådgiver på ledelsesniveau indenfor innovation og transformation af organisationer.

 

I løbet af sin karriere har hun ledet en lang række store projekter, både som partner i ViaDesign og som leder af afdelingen  Innovation Facilitation i Novo Nordisk.

Hun har en kandidatgrad i kultur og kommunikation og efteruddannelser i designtænkning, innovationsledelse og transformation.

  • LinkedIn - sorte cirkel
partner

Sune Kjems

Sune er en af Danmarks førende eksperter inden for transformation design.

 

Med over 20 års erfaring som designer, rådgiver og underviser har han hjulpet ledere og organisationer med at forstå interessenter og forbedre deres ledelse, produkter, services og arbejdsgange.

Sune  er en nøgleaktør i introduktion og kultivering af designtænkning og servicedesign i Danmark og har indgående kendskab til hvad der skal til for at få disse tilgange til at fungere i en organisation.

Sune er medlem i Danmarks Designråd og har i en årrække siddet i rådets bestyrelse.

  • LinkedIn - Hvid Circle
Sune_305f72.jpg
kunder

Vi arbejder med fremsynede klienter - med ledere, der er parat til at udvikle et unikke strategiske svar, og som tør gøre det i en tid, der som aldrig før kalder på transformation.

 
kontakt

Lad os lære hinanden at kende og undersøge, hvilke potentialer vi kan forfølge.

 

Slå på tråden eller send os en besked:

+45 6017 7340

info@viadesign.dk

 

Besøg os

KLUB -

Linnésgade 25

1361 København K 

Danmark

  • LinkedIn - Grå Cirkel
  • Facebook - Grå Cirkel
  • Twitter - Grå Cirkel
  • Instagram - Grey Circle

CVR:

DK31962846

GDPR