Vi hjælper dig med at transformere din organisation

om
Vi designer transformative organisationer

Siden ViaDesign startede i 2001 har vi hjulpet mere end 100 organisationer med reelt at forstå deres brugere og bruge denne indsigt til at udvikle ​​meningsfulde produkter og services.

 

I takt med at designtænkning har udviklet sig fra at være en ekstern ydelse til at blive en intern forretningskritisk kompetence, har omfanget og dybden af ​​vores ydelser udviklet sig tilsvarende.

 

ViaDesign bliver i stigende grad involveret i hjertet af vores kunders organisationer for at etablere en kapacitet til at arbejde i konstant transformation. 

 

Med dette skift arbejder vi lige så meget med ledelsens mindset og adfærd som organisationens kultur og systemer.

 

Vi ser vores kunder som som tætte samarbejdspartnere og løsningernes succes som vores fælles mål. Vores fornemeste mål er sammmen at skabe bæredygtige og væredygtige organisationer, der er i stand til at navigere i konstant transformation. 

 

Og på grund af dette har vi de sidste 20 år været heldige nok til at arbejde med fremsynede organisationer og deres interessenter - mennesker, der er villige til at udvikle opfindsomme, strategiske svar, og som tør gøre det i en tid, der som aldrig før kalder på transformation.

 

Det er det, vi mener, når vi siger transformative organisationer.

0-3_edited.jpg

LISBETH ENSLEV DYBDAHL

HR-DIRECTOR

REALDANIA 

Vi kom ind til kernen af hvordan vi yder meningsfulde bidrag både for os selv og som organisationer til bæredygtig udvikling.

efteruddannelse

Hvordan designer og leder du transformationen af din organisation

 

For os er det lige så vigtigt at arbejde med tankegangen og kulturen i organisationen som adfærden og systemerne. 

 

Intet af vores arbejde er nogensinde "off the shelf” for vi ved at for at lykkedes med transformation skal vi hele vejen rundt - sammen med vores kunder.

 

Det er det, det betyder, når vi siger:

Vi transformerer. Sammen.

Vi transformerer - sammen

 

Vi hjælper vores kunder med at transformere på højeste niveau ved at arbejde holistisk over hele spektret fra etablering af vision og kompetencer over design af aktiviteter til at implementere og få det til at virke i hverdagen. 

 

Den eneste måde at gøre det på er at skræddersy vores ydelser og finjustere dem til de konkrete og komplekse realiteter, vores kunder står i. 

Ida_hvid.jpg
partner
Ida Vesterdal

Ida er en betroet rådgiver på ledelsesniveau. Hun har i løbet af sin karriere ledet en lang række store innovationsprojekter, både som partner i ViaDesign og som leder af Innovation Facilitation i Novo Nordisk.

 

Hun har en kandidatgrad i kultur og kommunikation og har uddannet i designtænkning, innovationsledelse og transformation.

  • LinkedIn - sorte cirkel
partner
Sune Kjems

Sune er medlem i Danmarks Designråd og en af Danmarks førende specialister inden for transformationsdesign.

 

Med over 20 års erfaring som en designer, rådgiver og underviser har han hjulpet ledere og organisationer med at forstå interessenter og forbedre deres produkter, services og arbejdsgange.

 

Sune er en nøgleaktør i introduktion og kultivering af designtænkning og servicedesign i Danmark og er en del af Dansk Design Centers mentorkorps.

  • LinkedIn - Hvid Circle
kunder

Vi arbejder med fremsynede klienter - med ledere, der er parat til at udvikle et unikke strategiske svar, og som tør gøre det i en tid, der som aldrig før kalder på transformation.

 
kontakt

Lad os lære hinanden at kende og undersøge, hvilke potentialer vi kan forfølge.

 

Slå på tråden eller send os en besked:

+45 6017 7340

info@viadesign.dk

  • LinkedIn - Grå Cirkel
  • Facebook - Grå Cirkel
  • Twitter - Grå Cirkel
  • Instagram - Grey Circle

 

Besøg os

KLUB -

Linnésgade 25

1361 København K 

Danmark