top of page

om os
Transformative organisationer

Siden ViaDesign startede i 2001 har vi hjulpet mere end 100 organisationer med reelt at forstå deres brugere og bruge denne indsigt til at udvikle ​​meningsfulde produkter og services.

 

I takt med at designtænkning har udviklet sig fra at være en ekstern ydelse til at blive en intern forretningskritisk kompetence, har omfanget og dybden af ​​vores ydelser udviklet sig tilsvarende.

 

ViaDesign bliver i stigende grad involveret i hjertet af vores kunders organisationer for at etablere en kapacitet til at arbejde i konstant transformation. 

Med dette skift arbejder vi lige så meget med ledelsens mindset og adfærd som organisationens kultur og systemer.

Vi ser vores kunder som som tætte samarbejdspartnere og løsningernes succes som vores fælles mål. Vores fornemeste mål er sammmen at skabe bæredygtige og væredygtige organisationer, der er i stand til at navigere i konstant transformation. 

 

Og på grund af dette har vi de sidste 20 år været heldige nok til at arbejde med fremsynede organisationer og deres interessenter - mennesker, der er villige til at udvikle opfindsomme, strategiske svar, og som tør gøre det i en tid, der som aldrig før kalder på transformation.

 

Det er det, vi mener, når vi siger: 

Transformative organisationer.

SuneKjems_2017.jpg

partner

Sune Kjems

 

Sune er en af Danmarks førende eksperter inden for transformation design.

 

Med over 20 års erfaring som designer, rådgiver og underviser har han hjulpet organisationer med at transformere deres ledelse, produkter, services og arbejdsgange.

Sune er en nøgleaktør i introduktion og kultivering af designtænkning og servicedesign i Danmark og ved hvad der skal til for at få det til at fungere i en organisation.

Sune er medlem i Danmarks Designråd og har i en årrække siddet i rådets bestyrelse.

  • LinkedIn - White Circle
Ida_hvid.jpg
partner

Ida Vesterdal

 

Ida er en betroet rådgiver på ledelsesniveau indenfor innovation og transformation af organisationer.

 

I løbet af sin karriere har hun ledet en lang række store projekter, både som partner i ViaDesign og som leder af afdelingen  Innovation Facilitation i Novo Nordisk.

Hun har en kandidatgrad i kultur og kommunikation og efteruddannelser i designtænkning, innovationsledelse og transformation.

  • LinkedIn - sorte cirkel
bottom of page