top of page

Om os

Designing triggers for transformation

ViaDesign er her for at fremme transformative forandringer til gavn for mennesker, organisationer og planeten.

Our Story

Vi har begge +20 års erfaring med at hjælpe organisationer med at innovere og forandre. Vi arbejder både i den offentlige og private sektor og bliver brugt i forskellige roller, som coach af ledere, der er ansvarlige for forandring, som rådgivere i at gennemføre innovation og forandring og som designere af nye processer, modeller og strukturer, der skaber forandring.

 

Vores tilgang og værktøjskasse er en kombination af design tænkning, kulturanalyse, transformationsledelse og oprindelige visdomstraditioner. 

 

Vi har certificeringer i Design Thinking fra Standford d:school, Transformation Leadership fra Being First, Foundations in Sustainability-Inspired Strategy + Applications in Strategic Sustainability fra The Natural Step og Menneskets Vej fra IndiLife.

Vi tror på, at det at lede transformativt er en nødvendighed for at løse de komplekse udfordringer vi står overfor i samfundet og i vores organisationer. Vi ved af erfaring at rigtig mange bliver udfordret med deres strategiske forandrings- eller innovationsinitiativer fordi de undervurderer hvad der skal til eller ikke har de nødvendige redskaber. 

Af og til handler det også om at lederen peger pilen på sig selv og luger ud i fastlåste forestillinger om sig selv og andre.

Partnere

Our Clients

bottom of page