top of page
ViaDesign_logo.png

Hvilken betydning skal Corona have for jeres organisation?

ydelse

Ledergruppe-workshop, hvor I:

 1. Lytter til hvordan Corona har påvirket jer hver især

 2. Undersøger jeres organisation gennem 8 linser

 3. Afklarer hvad organisationen skal nu 

 

 

elementer

 • Forventningsafstemning omkring jeres organisation og ledergruppes situation

 • Workshop med ledergruppe

 • Opsamling og dokumentation af resultater

facilitator

Sune Kjems

2627 9392

sk@viadesign.dk

Sune_305f72.jpg
 • LinkedIn - Grå Cirkel
workshop
Hvilken betydning skal Corona have for jeres organisation?

Vi har i de sidste uger alle fået brudt vores vaner og derfor også fået mulighed for at kikke på vores mønstre og processer med nye øjne. De fleste har måttet ændre dagligdag og mange har radikalt forandret måden at arbejde på. 

Nogle at disse ændringer er midlertidige og andre får permanent betydning – alting bliver ikke helt som før. Spørgsmålet er hvad det skal betyde for jeres organisation.

Bruger vi den franske etnolog Arnold van Genneps definition af overgangsritualers 3 grundlæggende faser, kan vi undersøge, hvad I som ledergruppe ønsker at bevare og hvad I ønsker at ændre.

 

De 3 faser: 

 1. Udskillelsesfasen – hvor vi skilles fra vores vante sammenhænge. 

 2. Den liminale fase (lat. limen 'tærskel, grænse'), hvor vi befinder os i et rum mellem den gamle og nye status – i en flydende tilstand, hvor alt er muligt. I denne tilstand er vi åbne og derfor også modtagelige for at ændre på mønstre og vaner. 

 3. Inkorporationsfasen, hvor vi indgår i vores normale sammenhæng igen, men nu skal virke på nye vilkår, hvor vi fusionerer det bedste fra det gamle og det nye forankret i de indsigter og erkendelser, hvi har opnået. 

 

Ser vi Corona-pandemien som et overgangsritual, har vi været gennem udskillelsesfasen og er nu på vej ud af den liminale fase og skal så småt til at inkorporere os igen.

Her melder der sig spørgsmål om hvilke forandringer vi skal gennemføre, hvilke praksisser og hvilken adfærd vil vi gerne lave om på, hvilke rammer vi skal ændre, hvordan vi skærper forholdet mellem det virtuelle og det fysiske, hvilke handlinger vi skal sætte i gang, hvordan vi får medarbejderne med og er der diskrepans mellem ledelsens og medarbejdernes opfattelse af hvad situationen kalder på … etc.

Dette tidspunkt er ideelt til at dele indsigter, refleksioner og erkendelser fra de to første faser, og hvis I ikke benytter denne unikke anledning, risikerer I at misse muligheden for at udskille de gamle mønstre, som ikke tjener jer længere og opdage og værdsætte de nye, som I kan inkorporere i jeres kommende arbejdsgange og organisering.

 

Derfor har ViaDesign udviklet en proces baseret på beslutningsprocesser fra indianske visdomstraditioner, hvor I i jeres ledergruppe:

 • Giver jer tid til at lytte til hinandens individuelle tanker om, hvordan Corona har påvirket jer individuelt, jeres ledelse og jeres medarbejdere

 • Undersøger jeres organisation gennem 8 linser, hvor I kikker på organisationens kreativitet og muligheder, værdsættelse af egne kvaliteter, styrker og risici, formål og retning, balance og trivsel, potentialer på lang sigt, klarsyn og handlekraft og evne til at forene og transformere.

 • Afklarer hvad jeres organisation skal udskille og inkorporere 

Ydelsen består af en forventningsafstemning omkring jeres organisation og ledergruppes situation, en 6 timers ledergruppe-workshop og endelig en opsamling og dokumentation af resultater leveret i en digital præsentation.

Contact
kontakt

Ring eller skriv for at høre mere:

Sune Kjems

+45 2627 9392

sk@viadesign.dk

 • LinkedIn - Grå Cirkel
 • Facebook - Grå Cirkel
 • Twitter - Grå Cirkel
 • Instagram - Grey Circle
bottom of page