top of page
1623336917256.jpeg

Bæredygtighed
via design

ekspertise

ViaDesign har i hele vores levetid arbejdet med social bæredygtighed.

 

Vi har udviklet løsninger for og med mennesker med kronisk sygdom, ældre, flygtninge, psykisk sårbare mv.

 

De senere år er vi blevet mere og mere involveret i biodiversitets- og klimakrisen - og det efter eget ønske. 

 

Vi bruger her vores værktøjer fra innovation og transformation, men kobler det med nye modeller som massemobiliserings-værktøjet The Week og The Natural Steps videnskabelige underbyggede udviklingsmetode ABCD.

 

Hvis der er behov for dyb specialist-viden i forbindelse med udvikling af strategi og produktudvikling samarbejder vi med Sustainable Collaborative 

Thomas_Madsen-Mygdal-400-x-400-1.jpg

THOMAS MADSEN-MYGDAL

 IT-IVÆRKSÆTTER OG STIFTER AF KLUB

 

”Sikkert lidt ligesom dig, mente jeg, at jeg havde styr på klima/bæredygtighed. Men da jeg fik mulighed for at prøve The Week, må jeg indrømme at skepsissen blev gjort til skamme. At gå processen igennem sammen i en gruppe påvirkede mig og gav mig ny energi til at lave forandringer som individ og i mit professionelle virke."

ydelser​

Bæredygtighed via design

Mobilisering af ledelse eller organisation

Vi faciliterer et forløb med tre centrale sessions over en uge, der både giver jer indsigt i klimakrisens kompleksitet, omgang og karakter og som skaber dybt commitment hos den enkelte til aktivt at gøre noget ved situationens alvor.
Forløbet er oplagt som optakt til en strategiproces, ved opstart af et innovationsprojekt med bæredygtighed som det centrale fokus eller som et synkroniseringsværktøj af ledelse og team. 

 

Intro til principperne for bæredygtig 

Introduktion og øvelser til The Natural Steps ABCD proces og 8 bærende principper for bæredygtig udvikling. The Natural Step er den bedst videnskabeligt underbyggede model inden for bæredygtighed og vi bruger den som katalysatorer for udvikling af bæredygtigt design eller systemer.

Introduktionen er oplagt for innovations- og designteams, der skal have integreret bæredygtighed som et væsentligt kriterie i deres arbejde. 

 

Intro til hvordan man mobiliserer - uden skyld og skam

Oplæg om hvad der socialt og psykisk fungerer når man ønsker mennesker engageret i at skabe en mere bæredygtig fremtid.
Oplægget er krydret med eksempler fra vores hverdag og øvelser, der giver deltageren en fornemmelse af hvilke faldgruber der er og hvilke greb og hvilken retorik der virker. 

Contact
kontakt

Ring eller skriv for at høre mere:

Ida Vesterdal

+45 6017 7340

iv@viadesign.dk

  • LinkedIn - Grå Cirkel
  • Youtube
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page